Lees eerst dit voor je registreert a.u.b.
Dit is ons door de Europese wetgeving inzake privacy verplicht.

Privacyverklaring Psp-Angels

Postby Midnight » Mon Apr 30, 2018 6:56 am

Dit deel moet verplicht gelezen worden door elk lid hier !!!!! Nieuwe leden en ook bestaande leden !!!!
Dit is verplicht door onze nieuwe Europese privacywetgevingPrivacyverklaring – Psp-Angels

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
Psp-Angels kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Psp-Angels, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op ons forum deze aan Psp-Angels verstrekt. Psp-Angels kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw e-mailadres- Uw IP-adres

WAAROM PSP -Angels DEZE GEGEVENS NODIG HEEFT
Psp-Angels verwerkt uw persoonsgegevens om sporadisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail ) te kunnen benaderen indien dit nodig blijkt om de goede werking van het forum te verzekeren.
Daarnaast kan Psp-Angels uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG Psp-Angels GEGEVENS BEWAART
Psp-Angels bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden bewaard zolang je account op Psp-Angels bestaande is . Bij stopzetting van je account worden al je gegevens verwijderd

DELEN MET ANDEREN
Psp-Angels verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van Psp-Angels worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Psp-Angels gebruikt deze informatie om de werking van het forum te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS
Psp-Angels maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Psp-Angels bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Psp-Angels heeft hier geen invloed op.
Psp-Angels heeft Google geen toestemming gegeven om via Psp-Angels verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, of te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar psp.angels.forum@gmail.com . Psp-Angels zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN
Psp-Angels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
De website van Psp-Angels maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Psp-Angels verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Psp-Angels.
Psp-Angels is als volgt te bereiken: psp.angels.forum@gmail.com


Hoogachtend
Het beheer Psp-Angels
Image


Image
Midnight
User avatar
Beheerder
Beheerder
 
Posts: 11968
Joined: Fri Jun 18, 2010 8:28 pm
Location: Halle - Brabant - Belgie

Forum Statistics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Options

Return to Privacyverklaring Psp-Angels

cron